​Robin Kreatív Műhely
  A GYÓGYSZERÉSZEK SZOLGÁLATÁBAN 
 ​Robin Kreatív Műhely
  A GYÓGYSZERÉSZEK SZOLGÁLATÁBAN 
 ​Robin Kreatív Műhely
  A GYÓGYSZERÉSZEK SZOLGÁLATÁBAN 
REFERENCIÁK
Lorem ipsum
 ​Robin Kreatív Műhely
  A GYÓGYSZERÉSZEK SZOLGÁLATÁBAN 

Mikor kezdjünk tervezni?

Lehetőleg minél előbb! A tervezés időigényes, hagyni kell időt az ötletek megszületésére, kidolgozására és egyeztetésére. Ezen felül a kezdeti fázisban lehet a berendezés funkciójának megfelelően a szükséges térkapcsolatokat kialakítani. Az  elektromos, informatikai csatlakozási pontok, időben történő egyeztetésével elkerülhetők az átalakítási, bontási munkálatok, amivel költséget és időt tudunk megtakarítani.

Átgondolt tervezés lépésről lépésre

A legfontosabb a személyes beszélgetés, hogy megismerhessük minden részletre kiterjedő igényeit, ízlés és stílus világát, hogy a megvalósuló patikabútor hangulatában, anyagában, színvilágában is ezt tükrözze. A szoros együttműködéssel és a tervezésnek az alábbiakban ismertetett különböző szakaszaiban történő egyeztetéssel tudjuk a felmerülő problémákat megoldani, az elképzeléseket újabb ötletekkel módosítani, folyamatosan finomítani.

1. lépés

Bemutatkozás, megbeszélés, helyszíni felmérés 

(ingyenes)

A tervezés első fázisa, a megrendelői igények alapos megismerése, az elvégzendő feladat elemzése.  Egyeztetjük a gyógyszerek és egyéb termékek kihelyezésére vonatkozó kéréseket, a tároló kapacitáshoz szükséges fiók konfigurációt, bútor alapanyagokat és egyéb igényeket. 

2. lépés

Alaprajzi berendezési vázlatterv, alapkoncepció bemutatása

(Az alapterület függvényében, előzetes árajánlat alapján)

Az alapkoncepcióval körvonalazódik a funkcionális berendezés , mely alapján elvégezhetők az esetleges későbbi módosítások is.  A vázlattervek alapján készítünk egy előzetes költségbecslést, amely tartalmazza a tervek részletes kidolgozásának díját és a kivitelezés várható költségeit is. Ezek alapján tudjuk pontosítani a tervezett költségek és az igények szerinti műszaki tartalom összhangját, és amennyiben megfelel elképzeléseinek, megbízás alapján elkezdjük a tervek részletes kidolgozását.

3. lépés

Tervek részletes kidolgozása, fotorealisztikus 3D látványtervezés

 (szerződéses megbízással előzetes árajánlat alapján)

Elkészítjük a méretezett elrendezési rajzot, a nézetrajzokat, a számítógépes 3D fotorealisztikus látványterveket, a színtervet, a bútorvilágítások terveit, valamint a bútorokhoz kapcsolódó elektromos és informatikai csatlakozási pontok installációs rajzait. A menet közben felmerülő esetleges új igények, módosítások, kiegészítések után megadjuk a berendezés pontos árajánlatát, amely tartalmazza a részletes műszaki tartalmat és a felhasznált anyagokat.

4. lépés

Kivitelezés

(szerződés alapján)

A végleges tervek alapján elkezdődhet a gyártás, majd a kész bútoroknak a szerződésben rögzített időpontban történő helyszínre szállítása és beépítése. A kivitelezés a munka volumenétől függően a szerződékötéstől számítva kb. 6 hét.  

Patikabútor helyszíni beépítése képekben és rövid video felvételen

Egy rövid videó a patikabútor telepítéséről, berendezéséről